www.UstaskiPokret.com

Bog i Hrvati!

 Hrvatska braćo i sestre, nakon duže stanke stranica Hrvatskog Ustaškog Pokreta se ponovno vraća. Od sada se nalazimo na novoj domeni www.ustaskipokret.com. Nova stranica je još uviek u izradbi ali trudimo se da je što hrlije otvorimo. O svemu ćemo Vas pravovremeno izviestiti.

Ovim putem se zahvaljujemo svim ljudima koji su nam pružali podporu sve ovo vrieme, svima koji su nam se u medjuvremenu pridružili, tako da smo sada mnogobrojniji, a ujedno pozivamo sve hrvatske domoljube da nam se pridruže i pridonesu izgradnji našeg pokreta i ove stranice koja želi iznieti na vidjelo istinu o Ustaškom Pokretu koja se godinama skrivala i izokretala kako je to kome u kojem trenutku odgovaralo.

Za sve izvjestbe možete nam se javiti na privremenu adresu medjumrežne pošte Glavnog Ustaškog Stana: ustaskipokret@gmail.com

Uredničtvo

Forum.UstaskiPokret.com

Bog i Hrvati!

Poštovani posjetitelji i članovi Ustaškog Pokreta, zadovoljstvo nam je predstaviti novu, obnovljenu i poboljšanu pricaonicu Ustaškog Pokreta.

Za sve izvjestbe i priedloge u vezi pricaonice mozete pisati u podpricaonici ''Zamjerke i pohvale'' ili nam se javite na adresu medjumrežne pošte Glavnog Ustaškog Stana: ustaskipokret@gmail.com

Pricaonici možete pristupiti na adresi forum.ustaskipokret.com

 

 

 

 

Sva prava pridržana © Stranicu izradio Odjel za promicbu pri Glavnom Ustaškom Stanu

Homepage kostenlos erstellt mit Web-Gear

Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der Autor dieser Homepage. Missbrauch melden